Načítám Akce
  • akce již proběhla.

ZOOM pro rodiče malých dětí s WS

8. 11. 2021 20:30

Vážení a milí rodiče dětí s Williamsovým syndromem,

zdravím vás ze spolku Willík. Aktuální doba moc nepřeje setkáním naživo, navíc si uvědomuji, jak je pro rodiče těch nejmenších dětí komplikované někam cestovat – problémy s jídlem, spánkem, dopravou, hlídáním… Mám to poměrně v živé paměti. O koronaviru a složité aktuální epidemické situaci ani nemluvě…

Na druhou stranu je ale dobré být v kontaktu s někým, kdo je na „stejné lodi“, kdo řeší podobné „speciální“ problémy jako vy. Naše děti a jejich potíže totiž „speciální“ jsou, vzácnost jejich diagnózy nám často neumožňuje probírat naše starosti s rodiči jiných dětí a často si s nimi nevědí rady ani lékaři.

Na základě diskuse ve skupině na Facebooku proto nabízím jinou možnost, a sice potkat se virtuálně, prostřednicvím platformy ZOOM, na které se už od ledna vídáme  jak s dětmi s WS, tak během přednášek občas i s rodiči.

První setkání se koná zítra: tj. v pondělí 8.11.2021 ve 20:45 hodin, a to na adrese https://us02web.zoom.us/j/83197757032

(mělo by stačit kliknout, jde to i z mobilu, pokud chcete mít jistější připojení, doporučuju stáhnout si do počítače či telefonu aplikaci – určitě to zvládnete).

Setkání je určeno hlavně rodičům malých dětí s Williamsovým syndromem, ale budou-li se chtít přidat i rodiče starších dětí, není to problém, budeme rádi za zkušenosti těch „délesloužících“:-)

Cílem je se navzájem poznat, potkat (alespoň online) a sdílet zkušenosti a rady.

Těšíme se,

Hana Kubíková, spolek Willík