Načítám Akce

Podzimní setkání v Podmitrově

25. září 16:00 - 28. září 16:00

Letošní rok je kvůli koronaviru opravdu atypický, museli jsme zrušit většinu akcí prvního pololetí.  Ale podzimní setkání se již uskuteční a to v termínu pátek 25.9.2020
až pondělí 28.9.2020, letos opět v lesním penzionu Podmitrov ( http://www.podmitrov.cz/ ).

Pobyt začíná večeří v pátek (příjezd možný po 14:00) a končí snídaní v pondělí (do 11:00 nutné opustit areál, případně po dohodě, pokud by si někdo chtěl pobyt ještě individuálně prodloužit)

Prosím tedy o závaznou rezervaci pobytu  a tradičně také pokud se nebudete moci zúčastnit celého pobytu, od-do (den-strava). Dále počty osob, u dětí věk  (3-6, 6-12, nad 12 let již dospělý)

Případně také zda pro děti stravu, lůžko apod.  Ne všechny pokoje mají sociální zařízení na pokoji, je pak společné na patře. Napište mi prosím o jaký typ pokoje byste měli zájem, pokusím se vyhovět, ale vzhledem k tomu že je kapacita, resp. počet pokojů dle kategorií omezen, záleží na tom, kdy obdržím od vás rezervační email.  U některých pokojů je možné navýšit lůžka o přistýlky.

Bližší informace o pobytu, tedy program,  se včas dozvíte ve facebookové skupině Willíka. Willík samozřejmě přispěje opět na pobyt, výše příspěvku se bude teprve řešit, v každém případě bude mít zdarma pobyt dítě s WS.

Pokud máte jakýkoliv dotaz k pobytu či jiný, neváhejte se na mě obrátit.

S pozdravem

Zdeněk Kratina